Спартак Плевен завърши на четвърто място в приятелския турнир в памет Георги

...
Спартак Плевен завърши на четвърто място в приятелския турнир в памет Георги
Коментари Харесай

Спартак Плевен завърши четвърти на турнир в Румъния

Спартак Плевен завърши на четвърто място в приятелския шампионат в памет Георги Зигули, който се организира в Питещ, Румъния. Съставът на Любомир Минчев отстъпи пред Корона Брашов със 70:77 в мача за бронзовите медали.

За плевенчани следва шампионатът за Купата на Плевен, който ще се състои на 16 и 17 септември. Във формата ще вземат още участие Балкан, Работнички и Чачак 94.

Румънският отбор съумя да си извоюва точка задатък след първите 10 минути игра. Спартак не даваше на съперника да се откъсне напред в резултата, само че въпреки всичко до почивката Корона Брашов резервираха водачеството при 38:35.

След подновяването на играта лидерската позиция остана в ръцете на румънците, а в края на третия интервал разполагаха с 6 точки преднина. В заключителната четвърт плевенчани дадоха всичко от себе си, с цел да стигнат до поврат в мача, само че румънците удържаха за успеха.

Станимир Маринов бе над всички за Спартак със своите 17 точки. Николай Стоянов финишира с 16, 11 добави Цветомир Чернокорежев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР